MEET THE CHEF!
Hallo, ik ben Mitchell Pelle.
Mijn passie voor koken begon op de koksschool en is sindsdien alleen maar gegroeid.
Ik heb mezelf steeds verder ontwikkeld met opleidingen tot Zelfstandig Werkend Kok, Leidinggevende Keuken en Gespecialiseerd Kok.
Ik heb gewerkt als kok, chefkok en sous-chef in restaurants zoals de Leemerhoef en restaurant Lugar in Waalre. Hier heb ik veel geleerd en ervaring opgedaan, vooral door samen te werken met vakmannen.
Bij FG Restaurant in Rotterdam, onder leiding van chef-kok François Geurds, heb ik mijn liefde voor perfectie in de keuken versterkt. Ook heb ik gewerkt met de inspirerende ondernemers Will en Desiree Ermens uit Eindhoven, wat mijn visie op culinaire innovatie heeft verbreed. Met al deze ervaringen ben ik mijn eigen avontuur begonnen.
DinnerByChefs.
Hiermee deel ik mijn passie voor koken en bied ik elke gast een ultieme culinaire ervaring. Mijn doel is om creatief te zijn en ervoor te zorgen dat elke gast een onvergetelijke avond beleeft met heerlijke gerechten en warme gastvrijheid.
Met culinaire groet,
Mitchell Pelle
DinnerByChefs